Vergroot jouw online verkopen met Facebook Messenger

Claire Sweeney
Author Claire Sweeney
Blog

Vergroot jouw online verkopen en verbeter jouw klantenservice.

Ontdek hoe een eenvoudig Facebook-bericht een grote impact kan hebben op uw online verkopen!

Auto-Reply voor Facebook-messenger is een eenvoudige manier om de reputatie van jouw voedingsmiddelenbedrijf te verbeteren en betere relaties op te bouwen met jouw klanten.

Hier zijn drie eenvoudige redenen waarom het toevoegen van de functie Automatisch beantwoorden op jouw Facebook-bedrijfspagina een MUST is:

  1. Koppel mensen rechtstreeks aan uw online bestelsite
  2. Blijf responsief op al jouw online klanten
  3. Promoot jouw eten en bedrijf GRATIS

De online bestelbonus van Facebook

Sociale media kunnen een grote rol spelen bij het promoten van uw bedrijf en het bestellen van levensmiddelen, en het beste deel - het is gratis! Het is erg belangrijk om sociale media in je voordeel te gebruiken en uw verkopen te stimuleren, dus zorg ervoor dat je jouw klanten, waar mogelijk, nieuw en oud koppelt aan de website.

Als je geen Facebook-pagina voor jouw bedrijf hebt ingesteld, zou ik je echt aanraden dat te doen. Lees hier onze blog om je stap-voor-stap instructies te geven hoe je dat kan doen.

Als je al een Facebook-pagina voor je bedrijf hebt, weet ik zeker dat je altijd op zoek bent naar manieren om online verkopen te vergroten.

Als het antwoord JA is, moet je NU de functie voor automatisch beantwoorden instellen op uw Facebook Messenger.

Wat is automatisch beantwoorden?

Automatisch beantwoorden is een direct bericht dat automatisch wordt verzonden als jouw eerste reactie op nieuwe berichten van klanten. Met dit bericht kan jij klanten naar je eigen website leiden waar zij antwoorden op veelgestelde vragen kunnen vinden, het menu kunnen doorbladeren, openingstijden kunnen zien en natuurlijk jouw geweldige eten geweldige eten bestellen.

😍

Dit is een fantastische functie om je eigen website te promoten. Maak eenvoudig een Auto-Reply-bericht op je Facebook-profiel om klanten rechtstreeks te koppelen aan je pagina met bestellingen wanneer ze je Facebook-bedrijfspagina bezoeken.

Hoe stel ik automatisch Facebook-antwoord in?

Het duurt minder dan een minuut om op te zetten. Deze snelle en nuttige handleiding van eKat hierlaat je zien hoe het werkt.

Hier is een goed voorbeeld van een automatisch antwoordbericht:

Klantinteractie is essentieel

Communiceer met degenen die je bedrijfspagina leuk hebben gevonden en beantwoord hun vragen of becommentarieer hun zorgen. Gebruikers praten graag met mensen, niet met een bedrijf, dus het creëren van een menselijke stem voor je pagina zal jouw klanten zowel nieuw als oud, aanspreken.

Om een ​​succesvolle Facebook-pagina voor uw bedrijf te hebben, moet je vragen en antwoorden stimuleren. Tegenwoordig verwachten mensen onmiddellijke antwoorden, dus als jij er niet bent om op hen te reageren, zou het koppelen van hen aan jouw website en online bestelsysteem hen de antwoorden moeten geven waarnaar zij op zoek zijn. Als je niet op klanten reageert, kunnen ze wegglijden en kunnen ze stoppen met het online bestellen bij jouw winkel.

Ons doel is om je te helpen een online succes te worden en dit is gewoon een nieuwe stap om je te helpen bij deze reis.

Heb jij vragen voor ons? Neem contact op met ons Customer Success Team via [email protected].

Interested? Get in touch for a quote today

Flipdish is built to make your life easier and your business more money.