NCR Aloha POS Online Ordering Integration

NCR Aloha

De Flipdish API kan met het NCR Aloha POS kassasysteem integreren. Werk met uw ontwikkelaar samen om uw online bestellingen via Flipdish gemakkelijk in uw Aloha POS kassasysteem te laten integreren.

Online Ordering POS Integration for Dinerware

Heartland Dinerware

Als u Flipdish voor uw online bestellingen gebruikt, kunt u met een ontwikkelaar samenwerken om de Flipdish API te gebruiken en uw bestellingen in uw Dinerware POS kassasysteem te integreren.

Online Ordering POS Integration for Xpient

Heartland XPIENT

Gebruikt uw restaurant het Heartland Xpient POS kassasysteem? U kunt Flipdish online bestellingen met dit POS kassasysteem integreren, met behulp van de Flipdish API voor POS integratie.

Online Ordering POS Integration for Maitre'D

Posera Maitre'D

De Flipdish API geeft u de mogelijk om online bestellingen in het Maitre’D POS kassasysteem te integreren. U kunt de API samen met uw ontwikkelaar heel gemakkelijk implementeren.

Online Ordering POS Integration for Agilysis

Agilysis InfoGenesis

Het Agilysis InfoGenesis POS systeem kan met de Flipdish API met uw online bestellingen geïntegreerd worden, waardoor u uw online bestellingen samen met de verkopen in de zaak op één scherm kunt samenbrengen.

Online Ordering POS Integration for Azbar

Azbar

Gebruik de Flipdish API om uw online bestellingen in uw Azbar POS kassasysteem te integreren. Integratie kan uw processen veel simpeler maken en zal u tijd en geld besparen.

Online Ordering POS Integration for Veloce

Veloce

Het Veloce POS kassasysteem kan met uw online bestellingen integreren en al uw verkopen op één scherm samenbrengen. Werk samen met uw ontwikkelaar om de Flipdish API samen met uw Flipdish account te gebruiken.

Online Ordering POS Integration for POSitouch

POSitouch

Met de Flipdish API integreert u uw Flipdish online bestellingen gemakkelijk met uw POSitouch. Schrijf u gewoon in voor het Flipdish online bestellen platform en werk met uw ontwikkelaar samen om de Flipdish API te gebruiken.

Online Ordering POS Integration for Squirrel Systems

Squirrel Systems

Squirrel Systems POS kan met behulp van de Flipdish API met uw Flipdish online bestellingen integreren. Werk met uw ontwikkelaar en Flipdish samen om al uw verkopen samen op één scherm te krijgen.

Online Ordering POS Integration for PAR Brink

PAR Brink POS

Het PAR Brink POS kassasysteem kan met behulp van de Flipdish API met Flipdish online bestellingen worden geïntegreerd. De integratie kan door uw ontwikkelaar worden opgezet, waardoor u al uw bestellingen op één scherm krijgt.

Custom POS Integration with Online Ordering System API

Ontwikkel uw eigen integratie

Gebruik de Flipdish API om uw POS kassasysteem met uw online bestellen platform te integreren en creëer een verenigd verkoopbeheer.

Bekijk API Docs

Online en offline bestellingen samen in één POS kassasysteem

De Flipdish API komt met een volledige handleiding en een volledige API referentielijst Dit maakt het heel gemakkelijk om samen met uw ontwikkelaar uw POS met uw online bestellingen via Flipdish te integreren. Door te integreren kunt u uw verkopen in de zaak en uw online bestellingen samenbrengen. De API geeft u de mogelijkheden om uw online bestellingen op dezelfde plek als uw bestellingen uit de zaak te tonen en verwerken. Oftewel uw kassa of POS systeem. Zolang u een compatibel POS kassasysteem hebt, kunt u online bestellen bij uw restaurant of afhaalrestaurant effectiever en efficiënter maken.

Waarom zou u uw online bestellingen met uw POS integreren?

Door uw online bestellingen met het POS kassasysteem van uw restaurant te integreren, combineert u alles in één. Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom onze klanten besloten om met behulp van onze API Flipdish met hun POS kassasysteem te integreren:

  • Al uw data op één plek
  • Betere service voor uw klanten & efficiëntie
  • Gemakkelijkere verkoopverslagen & -analyses
  • Gemakkelijkere trainingen voor uw staf
  • Meer ruimte bij uw werkplekken
  • Beter begrip van uw onderneming

Integreer uw POS en voeg deze geweldige Flipdish functies toe

Online bestellen

U krijgt een schitterende bestellen app en website voor uw restaurant of afhaalrestaurant. Ze zijn geoptimaliseerd om uw bezoekers in loyale klanten te veranderen. Lees verder.

Krachtig dashboard

Beheer uw verkopen, houdt uw prestaties bij, begrijp uw klanten en neem de controle van uw online bestelsucces met een krachtig dashboard over. Lees verder

Android & iOS app

Krijg een binnenlandse Android & iOS app voor uw onderneming. Maak indruk op uw klanten en maximaliseer uw online bestellen groei met deze schitterende bestellen apps. Lees verder.

Multi-pagina website

Met Flipdish krijgt u uw eigen mobile responsive multi-pagina website . Nu kunnen uw klanten vanaf elk apparaat bestellen en zal uw website er altijd schitterend uitzien. Lees verder.

Loyaliteitssysteem

U krijgt een geautomatiseerd loyaliteitssysteem waarmee u uw verkoop zal laten stijgen. U kunt uw klanten automatisch belonen als zij vaker bestellen en meer items bestellen. Lees verder.

Retentiesysteem

Gebruik het ingebouwde systeem om meer van uw bestaande klanten te behouden. U kunt uw klanten motiveren om terug te komen en weer te bestellen als ze al een tijdje niets hebben besteld. Lees verder.

Marketing tools

Gebruik uw reeks aan krachtige marketingtools om uw onlineverkoop te laten groeien. Stuur push-berichten naar uw klanten, creëer vouchers en promoot uw laatste aanbiedingen & speciale items. Lees verder.

ePOS integratie

Al uw bestellingen op één plek. Integreer uw bestellingen van het Flipdish online bestellen platform direct met uw POS kassasysteem. Dit zorgt voor een gemakkelijk beheer. Lees verder.

Contact met bezorgers

Integreer met de bezorgingssoftware van derden. Bericht uw bezorgers direct als u een bestelling ontvangt door middel van uw online bestellen platform. Lees verder.