Gebruik onze marketing tools en verover de online bestelwereld voor uw restaurant of afhaalrestaurant.

Luidspreker emoji Verkrijg

Ons online bestellen platform komt met een lokaal marketing pakket met digitale marketing tools die meer klanten naar uw online bestellen website en -apps brengen.

zwaai emoji Houdt betrokken

Als u meer websitebezoekers heeft weten te verkrijgen, kunt u met behulp van onze website en apps uw bezoekers in klanten veranderen. Onze website en apps zijn daar speciaal op ingericht. Zo spoort u uw klanten aan om via ons geautomatiseerde en stimulerende bestelsysteem te bestellen.

hartjes ogen emoji Behoudt

Gebruik de geautomatiseerde marketing tools op het Flipdish bestellen platform en stimuleer uw klanten om terug te komen en vaker te bestellen in plaats van ze aan de concurrentie te verliezen.

grafiek emoji Groei

De marketing tools die op het Flipdish online bestellen platform worden aangeboden, helpen u om uw verkoop te laten groeien. Neem de controle over uw directe marketing beslissingen, die u met de verkoopinzichten van uw dashboard kunt maken.

Verwerf klanten

Schrijf u in bij Flipdish, dan krijgt u ons lokale marketing pakket als onderdeel van uw abonnement. Dit geeft u flyers en stickers om uw online bestellen website en apps te promoten.

Uw nieuwe website zal voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn en maakt het zo gemakkelijk voor uw klanten om te bestellen. Dit zorgt ervoor dat nieuwe klanten u online zullen vinden en direct bij u zullen bestellen.

En ons klanten succesteam staat voor u klaar om u te helpen met uw Google Business listing, social media en het optimaal gebruik maken van uw marketing tools. We helpen u bij elke stap om uw klantenbestand uit te breiden.

Vraag demo aan Neem contact op

Marketing kit for restaurants
Engage online customers with online ordering platform

Benader en verander

Als uw meer websitebezoekers heeft weten te krijgen, geeft Flipdish u de tools om hen betrokken te houden en ze in loyale klanten die regelmatig bestellen te veranderen.

Ons geautomatiseerde telefoon marketingsysteem helpt om bellers naar uw website en app te brengen. Ons notificatiesysteem helpt u om met uw klanten te communiceren en ze te stimuleren om te bestellen.

Met onze simpele en snelle online bestellen website verandert u, dankzij het gebruiksgemak op elk apparaat, meer websitebezoekers in klanten. Werk samen met ons team om uw menu te optimaliseren en reguliere aanbiedingen toe te voegen.

Meer informatie Neem contact op

Behoudt en beloon

Het Flipdish loyaliteitssysteem is zo gebouwd dat uw klanten regelmatig bij u zullen bestellen, zonder dat u hier extra werk voor hoeft te verzetten.

Volg uw loyale klanten automatisch en beloon ze als ze terugkomen. Dit houdt uw klanten betrokken en helpt u om een relatie met uw klanten op te bouwen.

Hebben enkele klanten de laatste tijd niet besteld? Gebruik ons retentiesysteem dat uw klanten stimuleert om terug te komen en te bestellen als ze al een tijdje niets meer hebben besteld. Het is gemakkelijk in gebruik en gebeurt automatisch, terwijl u uw onderneming runt.

Marketing tips Neem contact op

Retain customers on Flipdish online ordering platform
Dashboard for managing online food orders

Verkoop en groei

Met ons krachtige dashboard kunt u zien wat online voor u werkt. Ontdek op welk gebied u uw bezorg- en afhaalbestellingen kunt verbeteren en ga aan de slag.

Met deze informatie kunt u onze marketing tools gebruiken om op het juiste moment notificaties te versturen en aanbiedingen te doen om zo optimaal van uw klanten te profiteren.

U kunt ook de statistieken van uw menuverkoop bekijken en zo uw nieuwe aanbiedingen en nieuwe items bepalen om vervolgens uw klanten in te lichten. De inzichten die u met Flipdish krijgt zijn voor uw onderneming onbetaalbaar en zorgen dat u steeds verder groeit.

Over het dashboard Neem contact op

Ontwikkel loyaliteit

U krijgt een geautomatiseerd loyaliteitssysteem waarmee u uw verkoop zal laten stijgen. U kunt uw klanten automatisch belonen als zij vaker bestellen en meer items bestellen.

Behoudt klanten

Als een klant al een tijdje niets meer heeft besteld, kunnen uw Flipdish marketing tools uw klant automatisch een stimulans geven om weer te bestellen.

Biedt aanbiedingen aan

Houdt uw klanten gelukkig en loyaal met op maat gemaakte aanbiedingscodes en vouchers die volledig met uw online bestellen platform zijn geïntegreerd.

Push berichten

U kunt uw klanten direct op hun telefoons bereiken als u speciale aanbiedingen of nieuwe items heeft. En zie vervolgens uw verkoop groeien.