Gebruik onze marketing tools en verover de online bestel wereld voor uw afhaal- restaurant.

Luidspreker emoji Werven

Ons online bestelplatform komt met een lokaal marketing pakket en digitale marketing tools die meer klanten naar uw website en applicaties zullen brengen.

zwaai emoji Overtuig

Zodra u meer website bezoekers heeft, kunt u onze op conversie gerichte website en apps gebruiken om uw klanten te overtuigen om te bestellen met ons geautomatiseerde bonussysteem.

hartjes ogen emoji Behoudt

Gebruik de geautomatiseerde marketing tools op het Flipdish bestelplatform en stimuleer uw klanten om terug te komen en vaker te bestellen in plaats van ze aan de concurrent te verliezen.

grafiek emoji Groei

De marketing tools die op het Flipdish online bestelplatform worden aangeboden, helpen om uw verkoop te laten groeien. Neem de controle over uw directe marketing beslissingen met behulp van de verkooprapporten die beschikbaar zijn in uw dashboard.

Klanten werven

U ontvangt een marketingpakket zodra u zich aanmeldt bij Flipdish. Deze bestaat uit flyers en stickers om uw bestelwebsite en applicaties te promoten.

Uw nieuwe website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat nieuwe klanten u online zullen vinden en direct bij u zullen bestellen.

En ons klantsucces team staat voor u klaar om u te helpen met uw Google Business pagina, sociale media en het optimaal gebruik maken van uw marketing tools. We helpen u bij elke stap om uw klantenbestand uit te breiden.

Contacteer verkoop

Overtuig en Converteer

Als u nieuwe websitebezoekers heeft weten te krijgen dan geeft Flipdish u de tools om deze bezoekers in klanten te converteren en ze te overtuigen om vaker te bestellen.

Onze geautomatiseerde telefoonmarketing systeem helpt u om mensen die naar uw winkel bellen te verwijzen naar uw website en apps.

Ons notificatiesysteem helpt u om met uw klanten te communiceren en ze te stimuleren om te bestellen.

Met onze simpele en snelle bestel website die ook geoptimaliseerd is voor mobiel verandert u meer bezoekers in klanten. Werk samen met ons team om uw menu te optimaliseren en aanbiedingen toe te voegen.

Contacteer verkoop

Behoudt en beloon

Het Flipdish loyaliteitssysteem is zo gemaakt dat uw klanten vaker bij u zullen bestellen zonder dat u hier iets extra’s voor hoeft te doen.

Volg uw loyale klanten automatisch en beloon ze als ze terugkomen. Dit houdt uw klanten tevreden en helpt u om een relatie met uw klanten op te bouwen.

Hebben enkele klanten de laatste tijd niets besteld? Gebruik ons retentiesysteem dat uw klanten stimuleert om terug te komen en een bestelling te plaatsen. Het is makkelijk in gebruik en gebeurt automatisch, terwijl u uw onderneming runt.

Contacteer verkoop

Verkoop en groei

Met ons krachtige dashboard kunt u zien wat online voor u werkt. Ontdek op welk gebied u uw bezorg- en afhaal bestellingen kunt verbeteren en onderneem actie.

Met deze informatie kunt u onze marketing tools gebruiken om op het juiste moment notificaties te versturen en aanbiedingen te doen om zo optimaal van uw klanten te profiteren.

U kunt ook de statistieken van uw verkoop bekijken en zo uw nieuwe aanbiedingen en nieuwe producten te bepalen. Het inzicht dat u met Flipdish krijgt is van grote waarde voor uw onderneming en zorgt dat u steeds verder groeit.

Contacteer verkoop

Creëer loyaliteit

U krijgt een geautomatiseerd loyaliteitssysteem waarmee uw verkoop zal stijgen. U kunt uw klanten automatisch belonen als zij vaker, en meer bestellen.

Behoudt klanten

Als een klant al een tijdje niets meer heeft besteld kunnen uw Flipdish marketing tools uw klant automatisch een stimulans geven om weer te bestellen.

Biedt aanbiedingen aan

Houdt uw klanten tevreden en loyaal met op maat gemaakte aanbiedingscodes en vouchers die volledig met uw online bestelplatform zijn geïntegreerd.

Push berichten

U kunt uw klanten direct op hun telefoons bereiken als u speciale aanbiedingen of nieuwe items heeft en zie vervolgens uw verkoop groeien.