Er is een alternatief voor Takeaway.com!

Bent u de hoge kosten van Takeaway.com zat? U kunt uw bestelkosten verlagen met ons Takeaway.com alternatief.

Own brand online ordering system for food businesses

Verlaag uw kosten

 

Als 85% van uw Takeaway.com bestellingen afkomstig zijn van terugkerende klanten, waarom zou je dan Takeaway.com gebruiken? Als u online bestellingen aanbiedt aan uw terugkerende klanten op uw eigen website, kunt u uw kosten halveren.

Flipdish biedt u uw eigen website, zodat u niet langer afhankelijk hoeft te zijn van Takeaway.com om online bestellingen te ontvangen.

Takeaway.com was geweldig om u te helpen aan nieuwe klanten maar nu dat 85% van uw klanten terugkerende klanten zijn, waarom deze niet naar uw eigen website verwijzen en geld besparen op de commissie?

Takeaway.com Bestellingen

Verkoop
€ 10.270,50
Commissie
€ 1.335,17
Winst
€ 8.935,3
Kostenpercentage
13%

Flipdish Bestellingen

Verkoop
€ 10.270,50
Commissie
€ 718,94
Winst
€ 9.551,56
Besparing
€ 612,23

Wist u dat?

Van de restaurants die we hebben ondervraagd, kwam meer dan 85% van de bestellingen van terugkerende klanten die al trouw waren aan het restaurant.

Dit betekent dat u 14% van uw verkoopwaarde weggeeft van een groot aantal van uw klanten. U hoeft dit simpelweg niet te doen. Als uw klant uw merk al kent, waarom heeft u dan geen eigen website?

Flipdish biedt u een website aan die alleen over uw bedrijf gaat. U krijgt uw eigen domeinnaam, uw eigen merkidentiteit en uw kosten worden ongeveer gehalveerd in vergelijking met Takeaway.com.

Vraag demo aan neem contact op

Information about our online ordering platform
Improve food business reputation with Flipdih

Beheer uw merk en reputatie

Flipdish is ontworpen om u te helpen controle te krijgen over alles wat u doet met online bestellingen.

Wanneer u ons online bestelplatform gebruikt als een alternatief voor Takeaway.com krijgt u alle voordelen van extra controle over uw eigen bedrijf zonder de omzet te verliezen. In feite helpen wij restaurants om verder te groeien.

Wanneer u start met het online bestelplatform van Flipdish bent u de eigenaar van de transactie. Dit geeft u toegang tot uw verkoopgegevens en onze marketing tools. Samen geeft dit u de kracht en controle om uw verkopen te laten groeien zonder Takeaway.com.

meer informatie neem contact op

Loop niet het risico uw klanten te verliezen

Wanneer u uw klanten naar Takeaway.com stuurt om bij u te bestellen kunnen uw klanten net zo makkelijk uw concurrent vinden. Hierdoor loopt u het risico om uw klanten te verliezen.

Met Flipdish krijgt u uw eigen website en app. Dit betekent dat klanten rechtstreeks bij u kunnen bestellen zonder dat u het risico loopt ze te verliezen aan de concurrent zoals bij Takeaway.com.

Gebruik daarnaast de geautomatiseerde marketingtools op het Flipdish-platform om uw verkopen te laten groeien.

meer over Flipdish neem contact op

Improve relationship with restaurant customers

Flipdish biedt u alle functies die u nodig heeft

Online bestellen

U krijgt een schitterende bestel app en website voor uw restaurant. Ze zijn geoptimaliseerd om uw bezoekers in loyale klanten te veranderen. Lees verder.

Krachtig dashboard

Beheer uw verkopen, houdt uw prestaties bij, begrijp uw klanten en neem de controle van uw online bestel succes met een krachtig dashboard over. Lees verder.

Android & iOS app

Ontvang een eigen Android & iOS app voor uw onderneming. Maak indruk op uw klanten en verhoog uw online groei met deze bestel apps. Lees verder.

Multi-page website

Krijg u uw eigen mobile responsive multi-page website. Nu kunnen uw klanten vanaf elk apparaat bestellen en zal uw website er altijd goed uitzien. Lees verder.

Loyaliteitssysteem

U krijgt een geautomatiseerd loyaliteitssysteem waardoor uw verkoop zal groeien. U kunt uw klanten automatisch belonen als ze vaker bestellen en meer items bestellen. Lees verder.

Retentiesysteem

Gebruik het ingebouwde retentiesysteem om uw bestaande klanten te behouden. U kunt uw klanten aansporen om terug te komen en nog een keer te bestellen als ze een tijdje niets hebben besteld. Lees verder.

Marketing tools

Gebruik uw reeks aan krachtige marketingtools om uw online verkoop te laten groeien. Stuur pushberichten naar uw klanten, maak vouchers aan en promoot uw laatste aanbiedingen & speciale items. Lees verder.

Kassa integratie

Al uw bestellingen op een plek. Integreer uw bestellingen van het Flipdish online bestelplatform direct met uw POS-kassasysteem. Dit zorgt voor een gemakkelijk beheer. Lees verder.

Dispatch integratie

Integreer met de bezorging software van derden. Licht uw bezorgers direct in als u een bestelling ontvangt via uw online bestelplatform. Lees verder.