Bestellen wordt simpel

De bestellen apps die door Flipdish worden aangestuurd zijn de snelste op de markt. Uw restaurant krijgt een schitterende en intuïtieve bestellen app die u klanten de mogelijkheid geeft om een bestelling in seconden in plaats van minuten te voltooien.

Flipdish klanten waarderen de binnenlandse iOS & Android apps die hun klanten moeiteloos bestellingen laten plaatsen.

Er zijn een aantal behulpzame functies standaard toegevoegd: push notificaties, menuafbeeldingen, een op maat te maken vouchersysteem, geautomatiseerde klantloyaliteitscampagnes, geautomatiseerde klantbehoudcampagnes, afhaal of bezorg, meerdere locaties en nog veel meer.

Vraag demo aan Neem contact op

Uw merk, uw app.

Als u klanten naar de etenportals van derden stuurt verliest u de klantenrelatie en verliest u de klant misschien zelfs voor altijd aan een concurrent. Dat is een enorm risico.

Met uw eigen app; zet u uw merk op de eerste plaats, kunt u uw merk direct bij uw klanten promoten en kunt u loyaliteit en verkoop vergroten.

Uw eigen app is essentieel om indruk op uw klanten te maken. Of u nu een grote keten of een lokaal afhaalrestaurant bent – we werken met u samen om uw succesvol te maken.

Meer informatie Neem contact op

Your Brand Your App Online Ordering
Loyalty, Retention, and Notifications to restaurant customers

Stuur notificaties direct naar uw klanten

Uw klanten direct betrokken houden is een perfecte manier om een klantenrelatie op te bouwen en de reputatie van uw merk te verbeteren.

Met uw op maat gemaakte bestellen app, die door Flipdish wordt aangestuurd, kunt u met een klik op een knop notificaties direct naar de telefoons van uw klanten sturen.

Informeer uw klanten over uw laatste aanbiedingen en promoties en ga achterover leunen om te kijken hoe uw verkopen omhoogschieten.

Vraag meer over notificaties

App beoordelingen

Uw klanten zullen van uw app gaan houden, maar neem dat niet alleen van ons aan.
Lees wat de mensen van de apps, die door Flipdish worden aangestuurd, vinden.
Rebecca PiOS app beoordelingen

“Verborgen juweeltje. Deze app is een geweldig idee. Vrij uniek, aangezien ik weinig restaurants ken, die zo'n geweldige service aanbieden. Hij is heel handig. Blijf zo doorgaan.”

Claire CAndroid App beoordelingen

“Zo'n fantastische en gemakkelijk te gebruiken app. Super. Delighted Zaytoon biedt afhaal en bezorging aan.”

Angel KiOS app beoordelingen

“Ik ben gek op deze app. Bombay! Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk dit het bestellen maakt. En het eten is heerlijk zoals altijd.”

Rob MAndroid App beoordelingen

“Zo simpel. Een snelle en gebruiksvriendelijke app. Goed gedaan. Veel beter dan welke andere bezorgapp dan ook.”

Anthony MiOS app beoordelingen

“Fantastisch. Geweldige applicatie! Heerlijk eten! Ik beveel hem 100% aan!”