Bestellen makkelijk gemaakt

De bestel apps die door Flipdish worden aangestuurd zijn de snelste op de markt. Uw restaurant krijgt een schitterende en intuïtieve bestel app die uw klanten de mogelijkheid geeft om een bestelling in seconden in plaats van minuten te voltooien.

Flipdish klanten waarderen de iOS & Android apps die hun klanten moeiteloos een bestelling laat plaatsen.

Er zijn een aantal nuttige functies standaard toegevoegd: push notificaties, menu afbeeldingen, een op maat te maken vouchersysteem, geautomatiseerde klant loyaliteitscampagnes, geautomatiseerde retentiecampagnes, afhalen of bezorgen, meerdere locaties en nog veel meer.

Contacteer verkoop

Uw merk, uw app

Als uw klanten naar de bestel-portals van derden stuurt verliest u de klantrelatie en verliest u de klant misschien zelfs voor altijd aan een concurrent. Dat is een enorm risico.

Met uw eigen app zet u uw merk op de eerste plaats, kunt u uw merk direct bij uw klanten promoten en kunt u loyaliteit en verkoop vergroten.

Uw eigen app is essentieel om indruk op uw klanten te maken. Of u nu een grote keten of een lokaal afhaalrestaurant bent – we werken met u samen om u succesvol te maken.

Contacteer verkoop

Stuur push-notificaties direct naar uw klanten

Direct contact met uw klant is de perfecte manier om een klantrelatie op te bouwen en de reputatie van uw merk te verbeteren.

Met uw op maat gemaakte bestel app die door Flipdish wordt aangestuurd kunt u met één klik op de knop notificaties direct naar de telefoons van uw klanten sturen.

Informeer uw klanten over uw laatste aanbiedingen en zie hoe uw verkopen omhoog schieten.

Contacteer verkoop

App beoordelingen

Uw klanten zullen tevreden zijn met uw app maar neem dat niet alleen van ons aan.
Lees wat de mensen vinden van de apps die door Flipdish worden aangestuurd.
Rebecca PiOS app beoordelingen

“Verborgen juweeltje. Deze app is een geweldig idee. Vrij uniek, aangezien ik weinig restaurants ken, die zo'n geweldige service aanbieden. Hij is heel handig. Blijf zo doorgaan.”

Claire CAndroid App beoordelingen

“Zo'n fantastische en gemakkelijk te gebruiken app. Super. Delighted Zaytoon biedt afhaal en bezorging aan.”

Angel KiOS app beoordelingen

“Ik ben gek op deze app. Bombay! Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk dit het bestellen maakt. En het eten is heerlijk zoals altijd.”

Rob MAndroid App beoordelingen

“Zo simpel. Een snelle en gebruiksvriendelijke app. Goed gedaan. Veel beter dan welke andere bezorgapp dan ook.”

Anthony MiOS app beoordelingen

“Fantastisch. Geweldige applicatie! Heerlijk eten! Ik beveel hem 100% aan!”