Een platform dat zich heeft bewezen en dat u een voorsprong op uw concurrentie geeft.

Websitebestellingen

Met Flipdish krijgt u een website met een volledig geïntegreerd online bestellen systeem. U klanten kunnen met slechts enkele muisklikken een bestelling plaatsen, zonder ooit uw website te verlaten.

Met uw eigen website en domeinnaam kunnen uw klanten uw gemakkelijk online vinden, uw contactinformatie bekijken en met behulp van elk apparaat een bestelling plaatsen.

Spreek vandaag nog één van onze teamleden. We staan voor u klaar om uw online bestellen behoeften met u te bespreken. We hebben een toegewijd klantensucces team dat er voor u is om u te helpen uw verkoop met uw eigen online bestellen website te vergroten.

Meer over websites Neem contact op

Own brand food online ordering website
Native food ordering apps by Flipdish

Bestellingen via de app

Krijg uw logo op de telefoon van uw klant. Of u nu een onafhankelijke onderneming of een multi-locatie onderneming bent – onze apps zijn gebouwd om uw klanten te overtuigen.

Uw eigen landelijke app voor iOS en Android is de perfecte manier om loyaliteit te creëren en uw klanten te behouden. Met een eigen app geeft u uw klanten een snelle en simpele manier om geregeld bij u te bestellen.

Vermijdt vermeldingen tussen uw concurrenten op een eten portal. Het is uw app, uw merk en uw verrukkelijke eten. Uw app is simpel in gebruik. Met slechts enkele klikken hebben uw klanten al hun eerste bestelling geplaatst.

Meer over apps Vraag een demo aan

Krachtig dashboard

Flipdish is meer dan een manier om online bestellingen aan te nemen. Wij geven u de tools die u nodig heeft om een succesvol online merk te ontwikkelen en metriek te begrijpen.

Gebruik u dashboard voor een volledig overzicht van uw online verkoopprestaties, gemiddelde bestelprijs, de locaties waar uw bestellingen vandaan komen en nog veel meer. En maak dan beslissingen op basis van data.

Leer meer over uw onderneming dan ooit te voren met een hittekaart van uw bestellingen – waarop u kunt zien waar uw bezorgings- en afhaalbestellingen vandaan komen. Met deze data-inzichten kunt u winstgevende zakelijke beslissingen nemen.

Over het dashboard Meer informatie

Dashboard for managing online food orders
Bekijk uw bestellingen

Beheer al uw bestellingen op uw dashboard. Bekijk uw bestellingen, uw klanten, bezorglocaties en nog veel meer informatie.

Beheer bezorgingen

Volg door middel van een kaart van uw omgeving waar uw klanten zich bevinden. Dit geeft u de mogelijkheid om promotie- en uitbreidingsmogelijkheden te herkennen.

Analyse verkoop

Bekijk met één oogopslag uw prestaties. U krijgt een beeld van wat er met uw onlineverkoop gebeurd en kunt verschillende data en locaties vergelijken.

Volg uw prestaties

Simpel te begrijpen grafieken helpen u tijdens uw drukste tijden. Met één oogopslag, ziet u de prestaties van uw onderneming en kunt u herkennen op welke gebieden u nog kunt verbeteren.

Loyalty, Retention, and Notifications to restaurant customers

Klantenloyaliteit en retentie

Het Flipdish online bestellen platform geeft u een reeks aan ingebouwde marketing tools die klantenloyaliteit en de groei van verkoop op nummer één zetten.

Deze marketing tools hebben bewezen dat ze verkoop vergroten, klantenloyaliteit verbeteren en helpen om inactieve klanten te behouden in plaats van ze aan de concurrentie te verliezen.

We hebben een toegewijd klantensucces team dat u via telefoon, e-mail en live chat kunt bereiken. Ons klantensucces team is er voor u om u te helpen onze marketing tools voor online bestellen als een pro te gebruiken. Met onze hulp kunt u nu beginnen om uw verkoop als nooit tevoren te laten groeien.

Over marketing tools Neem contact op

Ontwikkel loyaliteit

Flipdish geeft u ingebouwde geautomatiseerde tools die ervoor zorgen dat uw klanten geregeld bestellen en ze beloont voor het geregeld plaatsen van een bestelling.

Behoudt klanten

Als een klant al een tijdje niets heeft besteld, zorgt het systeem automatisch dat uw klant automatisch gestimuleerd wordt om een nieuwe bestelling te plaatsen

Biedt aanbiedingen aan

Houdt uw klanten gelukkig en loyaal met op maat gemaakte aanbiedingscodes en vouchers die volledig met uw online bestellen platform zijn geïntegreerd.

Push berichten

U kunt uw klanten als uw speciale aanbiedingen of nieuwe items heeft direct op hun smartphones bereiken – en uw verkoop zien groeien.