Een bewezen platform waarmee u de concurrentie voor blijft.

Websitebestellingen

Met Flipdish krijgt u een website met een volledig geïntegreerd online bestelsysteem. Uw klanten kunnen met slechts enkele klikken een bestelling plaatsen zonder uw website te verlaten.

Met uw eigen website en domeinnaam kunnen uw klanten u makkelijk online vinden, uw contactinformatie bekijken en via de computer of mobiel een bestelling plaatsen.

Neem vandaag nog contact op met een van onze teamleden. We staan voor u klaar om uw online bestel behoeften met u te bespreken.Wij hebben een klantsucces team dat u helpt uw verkoop te laten groeien via uw eigen bestelwebsite

Contacteer verkoop

Bestellingen via de app

Uw logo op de telefoon van uw klant. Of u nu een onafhankelijke onderneming bent of meerdere locaties heeft – onze apps zijn gemaakt om uw klanten te converteren naar uw eigen apps.

Uw eigen app voor iOS en Android is de perfecte manier om loyaliteit te creëren en uw klanten te behouden. Met een eigen app biedt u uw klanten een snelle en simpele manier aan om vaker bij u te bestellen.

Vermijdt vermeldingen tussen uw concurrenten op een eten-bestelportal. Het is uw app, uw merk en uw verrukkelijke eten. Uw app is simpel in gebruik. Met slechts enkele klikken hebben uw klanten al hun eerste bestelling geplaatst.

Contacteer verkoop

Krachtig dashboard

Gebruik uw dashboard voor een volledig overzicht van uw online verkoopprestaties, gemiddelde verkoopprijs, de locaties waar uw bestellingen vandaan komen en nog veel meer en maak op basis van deze data uw beslissingen.

Leer meer over uw onderneming dan ooit tevoren met een heatmap van uw bestellingen waarop u kunt zien waar uw afhaal- en bezorgingsbestellingen vandaan komen. Met deze data inzichten kunt u winstgevende zakelijke beslissingen nemen.

Bekijk uw bestellingen

Beheer al uw bestellingen op uw dashboard. Bekijk uw bestellingen, uw klanten, bezorglocaties en nog veel meer.

Beheer bezorgingen

Beheer al uw bestellingen op uw dashboard. Bekijk uw bestellingen, uw klanten, bezorglocaties en nog veel meer.

Analyse verkoop

Bekijk in een oogopslag uw prestaties. Krijg een beeld van wat er met uw online verkoop gebeurd en vergelijk verschillende data en locaties.

Volg uw prestaties

Eenvoudig te begrijpen grafieken helpen u tijdens uw piek uren. In een oogopslag ziet u de prestaties van uw bedrijf en kunt u zien op welke gebieden u nog kunt verbeteren.

Klantenloyaliteit en retentie

Het Flipdish online bestelplatform geeft u een reeks aan ingebouwde marketing tools die klantloyaliteit en de groei van verkoop op nummer één zet.

Deze marketing tools hebben bewezen dat ze de verkoop verhogen, de klantloyaliteit verbeteren en helpen om inactieve klanten te behouden in plaats van ze te verliezen aan de concurrentie.

We hebben een speciaal klantsucces team beschikbaar per telefoon, e-mail en livechat. Ons klanten succes team is er om u te helpen onze marketing tools op de juiste manier te gebruiken voor online bestellen. Met onze hulp kunt u beginnen uw verkopen te laten groeien zoals nooit tevoren.

Creëer loyaliteit

Flipdish geeft u ingebouwde geautomatiseerde tools die ervoor zorgen dat uw klanten vaker bestellen en uw klanten beloont voor het regelmatig plaatsen van een bestelling.

Klanten behouden

Wanneer een klant al een tijdje niet heeft besteld, zal het systeem uw klanten automatisch stimuleren om opnieuw een bestelling te plaatsen.

Kortingen aanbieden

Houdt uw klanten tevreden en loyaal met op maat gemaakte aanbiedingscodes en vouchers die volledig met uw online bestelplatform zijn geïntegreerd.

Push berichten

U kunt uw klanten direct op hun smartphone bereiken als u speciale aanbiedingen of nieuwe producten hebt en u zal uw verkoop zien groeien.