Wat we doen

Sociale Media

We hebben een breed assortiment aan sociale-media opties voor bedrijven van elke omvang

Meer Informatie

Google Ads

Ontdek hoe onze Google Ads marketing u laat rangschikken op de eerste pagina van de zoekresultaten voor uw toekomstige klanten

Meer Informatie

E-mail Campagnes

Ontdek hoe u met op maat gemaakte e-mail campagnes uw bedrijf op de voorgrond zet bij uw klanten

Meer Informatie

SMS Marketing

Ontdek hoe SMS Marketing u kan helpen om klanten naar uw bedrijf te halen door middel van de meest effectieve kanalen

Meer Informatie

Sociale Media

Wij bieden restaurants sociale media-strategieën op hoog niveau aan die zijn ontworpen om uw doelgroep op het juiste moment en plaats te bereiken.Door pakkende teksten en interessante afbeeldingen te combineren kunnen we het rendement op uw investering maandelijks verhogen.

Vanaf de start zal ons team een ​​aangepaste strategie ontwikkelen die de onrust over het zelf regelen van uw marketingactiviteiten wegneemt. Social media-advertenties zijn een cruciaal onderdeel van het bouwen van uw online merk. Met aangepaste advertentie-instellingen kunnen we diverse advertentiekanalen gebruiken, zoals Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en Pinterest.

Neem Contact OpPrijzen
Social Media
Google Ads

Google Ads Marketing

Wanneer iemand besluit om eten te bestellen zullen de meeste eerst op Google zoeken naar een restaurant. Als uw bedrijf niet goed scoort in de zoekresultaten mist u een enorme kans op potentieel nieuwe klanten.

Door een lokale zoekstrategie te implementeren, kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf wordt gevonden door potentiële klanten in de gebieden waar u zich bevindt. Wij werken met de beste platformen in uw regio om ervoor te zorgen dat uw investering de klanten naar uw bedrijf stuurt.

Neem Contact Op

Email campagnes

Bij Flipdish begrijpen we de waarde van een sterke e-mailcampagne. Door aantrekkelijke inhoud en een doordacht ontwerp te combineren, zullen we merkherkenning en merkbewustzijn creëren bij uw klanten.

We zullen een sterke e-mailstrategie creëren met innovatieve ideeën om uw bedrijf op de voorgrond bij uw klanten te houden.

Neem Contact Op
Email campaigns
SMS marketing

SMS Marketing

Waarom niet het marketingkanaal gebruiken met de hoogste responspercentage en openpercentage?

SMS-marketing kan SMS open-percentages opleveren van ruim 90%. Richt u op uw klanten wanneer ze trek hebben en laat ze op deze manier over uw bedrijf nadenken.

Neem Contact Op

Neem Contact Op