Alle Funktionen, die Sie für die automatisierte Bestellung benötigen.

Geautomatiseerde bestellingen

Ontvang al uw bestellingen van de kiosk rechtstreeks naar de flipdish portal, uw bestaande Flipdish bestelterminal of naar uw bestaande EPOS.

Verwerking van betalingen

Accepteer pinbetalingen aan de kiosk (of contante betaling aan de balie). Een Flipdish pinapparaat is inbegrepen, dus het is niet nodig om nieuwe handelsrekeningen aan te maken.

Snelle en Eenvoudige installatie

All-in implementatie, wij zorgen voor alles van hardware, software en installatie.

Intuïtieve Backend

Beheer uw winkelinstellingen vanuit de Flipdish Portal. Werk uw menu-items snel en in realtime bij.

Snelle en efficiënte service

Met een Flipdish Kiosk kunnen uw klanten nu efficiënter dan ooit tevoren bij uw bedrijf bestellen.

Door uw eigen bestelproces terug te brengen tot slechts een paar stappen, zult u orders sneller dan ooit tevoren binnen zien komen.

Met het eenvoudige ontwerp en strakke lay-out kan het uw verkoop onmiddellijk stimuleren en klanten motiveren om die extra’s toe te voegen waarvan ze niet wisten dat die voor hen beschikbaar waren.

Kiosken presenteren aanvullingen op de bestellingen van uw klanten op de meest aantrekkelijke manier. Onze Kiosken integreren naadloos met het Flipdish online bestelsysteem en portaal.

Neem Contact Op
Employee satisfaction

Verhoog de productiviteit van werknemers

Zelfs uw beste medewerkers kunnen overspoeld worden tijdens een drukke avond. De eenvoudige oplossing zou zijn om nog meer personeel aan te nemen, maar de slimme oplossing is om een eenvoudig alternatief aan te bieden.

Laat uw medewerkers zich concentreren op de verkoop en het verlenen van een uitmuntende service, door bijkomende klanten vanuit een kiosk te laten bestellen.

Zo kunt u uw medewerkers optimaal laten presteren zonder de kwaliteit van de dienstverlening in het geding te brengen.

Neem Contact Op

Maximaliseer de klantenloyaliteit

Een gebruiksvriendelijk en efficiënt bestelproces staat voorop bij elke klantervaring. Het aanbieden van een goed alternatief voor het wachten in de wachtrij zal de loyaliteit van de klant vanaf het begin verhogen.

Een kiosk is een verleidelijke optie om potentiële klanten te laten binnenlopen. Of het nu gaat om een afhaal- of dine-in restaurant is, de Flipdish Kiosk met de snelle bestelprocedure zorgt ervoor dat uw klanten terugkomen.

Neem Contact Op
Maximise loyalty
Make queuing a thing of the past

Maak wachtrijen iets van het verleden

Niets maakt dat een potentiële klant sneller uit een restaurant wegloopt dan een enorme wachtrij. Een eenvoudige besteloplossing maakt lange wachtrijen tot het verleden.

Met kortere wachtrijen en een normaal gesproken bruisende omgeving kan uw bedrijf meer bestellingen aannemen dan ooit tevoren, zonder dat u meer personeel op de loonlijst hoeft te zetten.

Blijf op de hoogte van de behoeften van uw klanten en bied een effectieve oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van uw klant.

Neem Contact Op

Bekijk hier onze kioskopties

32″ Kiosk

Stijlvol en functioneel 32″-display, omvat een slim ontwerp en personalisatie.

 

Meer Informatie

22″ Kiosk.

Stijlvol en functioneel vrijstaand ontwerp, met de mogelijkheid tot wandmontage.

 

Meer Informatie

15″ Kiosk.

Stijlvol en functioneel tafelmodel, perfect voor elk snelservice restaurant.

 

Mer Informatie

Neem Contact Op