Verhoog productiviteit van het personeel

De productiviteit van het personeel speelt een cruciale rol in de inkomsten van het restaurant. Verhoog de productiviteit in uw restaurantketen met de juiste restaurant besteltechnologie die het personeel in staat stelt zich te concentreren op meer tijd en inspanningen dan alleen het nemen van bestellingen.

Het Flipdish-bestelsysteem voor restaurantketens en franchises geeft u controle over de hiërarchie van het personeel met functies als auditlogs en toegangsrechten.

Stroomlijn activiteiten op meerdere locaties

Klanten willen een efficiënte en naadloze bestelervaring, of het nu gaat om het afhalen van de bestelling of om het dineren, en verwachten consistentie over meerdere merklocaties. Het moeilijkste deel van het bezitten van een franchise is het beheren van de andere winkels om het beproefde model van het merk bij te houden.

Het gebruik van het Flipdish-bestelsysteem voor restaurantketens en franchises om de activiteiten in meerdere winkels te stroomlijnen, biedt controle en inzicht die u zullen helpen de processen en prestaties in uw hele bedrijf beter te volgen.

Vergroot efficiëntie op schaal

Efficiënte restaurants voeren processen uit om verspilling van tijd, inventaris, geld en inspanningen van het personeel te voorkomen. Dit doen in meerdere winkels op een consistente manier is wat de meest succesvolle restauranthouders doen om de omzetgroei en merkuitbreiding te stimuleren. De technologie voor het bestellen van restaurants moet deel uitmaken van een geïntegreerde oplossing voor een maximale impact.

Met het Flipdish online bestelsysteem bieden wij de perfecte oplossing voor het opslaan en beheren van alle bedrijfsinformatie op één plaats.

Als technologieleverancier heeft Flipdish zich bewezen als een betrouwbare en veilige partner voor restaurantketens. Onze technologie geeft u een hoog niveau van controle over de website, mobiele app en self-service kiosk om menu-items, prijzen, aanbiedingen, merchandising, marketing, loyaliteit en nog veel meer te beheren.

Management Tools

Traceer en beheer een heel bedrijf vanuit één dashboard
Real-time online verkooprapportage over meerdere winkels
Gecentraliseerd dashboard voor het beheer van de verkoopgegevens
Bewaking van de personeelsactiviteit met controlelogboeken
Geef het personeel toegangsrechten voor specifieke activiteiten
Menu-items centraal of per individuele locatie bewerken
Traceer gegevens over meerdere locaties of een specifieke locatie
Verminder de menselijke fouten

Operationele efficiëntie

Geautomatiseerde opdrachten aan portal/keuken/EPOS
Foutreductie
Intuïtieve enkelvoudige back-end voor alle touchpoints
Gemakkelijk en snel bestellingen en de betalingen in de drukte beheren
Menu-items centraal of per individuele locatie bewerken

Betrouwbaar en veilig

Geavanceerde technologie
Cloud-gebaseerde software
Integraties met grote EPOS-aanbieders en ‘last mile’-diensten

Inzichten van de klant

Klantgegevens en -inzichten op topniveau
Herhaalopdrachten aansturen met tools voor klantenbinding
Aanpasbare kortingen en aanbiedingen
Vouchercodes
Push-meldingen

Doorlopende investeringen

We zijn toegewijd aan multi-miljoen dollar investeringen in O&O en technologische innovatie om ons productassortiment en functies voortdurend te verbeteren.

Marketingservice

Gerichte reclame
Team van experts
Op maat gemaakt marketingplan
Zichtbaarheid op sociale media en SERP’s

Toegewijde ondersteuning

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week technische ondersteuning en praktische hulp bij de inzet, de werkzaamheden en het succes. Ons toegewijde Customer Success werkt rechtstreeks met uw bedrijf samen om online orders te optimaliseren en te zorgen voor een maximale ROI op Flipdish-technologie.

Geloof ons niet op ons woord, kijk wat onze klanten zeggen

Wij werken samen met restaurants over de hele wereld om hun succes te bevorderen via ons bestelsysteem voor restaurantketens en franchises.

“De Flipdish klantenervaring is zo goed ontvangen door onze klanten, dat ze houden van de snelheid en het gebruiksgemak. Onze nieuwe Bombay Pantry App powered by Flipdish heeft de verkoop van mobiele levensmiddelen aanzienlijk doen toenemen.”
Eigenaar, Emma Sheehan,Bombay Pantry
“Flipdish heeft ons merk geholpen om online te groeien. Bij Chopped accepteren we bestellingen voor de afhalen en bezorgen via onze website en smartphone-apps powered by Flipdish. We houden van de Flipdish geautomatiseerde loyaliteits- en retourmogelijkheden omdat het ons helpt bij het opbouwen van de online bestelfrequentie. Hun dashboard geeft ons een granulaire zichtbaarheid over de verkoop en het gedrag van de klant. Flipdish heeft ons geholpen om onze online bestellingen internationaal uit te breiden, in meerdere valuta's en talen, met gemak.”
Eigenaar, Jonathon Parkhill,Freshly Chopped
“Het stelt mijn klanten in staat om in een paar klikken van adres naar orderafhandeling te gaan. Menu’s en menu-items zijn gemakkelijk te bewerken. Over het algemeen is het eenvoudig te gebruiken, makkelijk bij te werken, met een responsief team”
Eigenaar, Shane CrillyBase Wood Fired Pizza