Drukte en wachttijden verminderen

Wanneer er een groep mensen wacht om aan de bar te worden geholpen, raken klanten gefrustreerd en wordt het barpersoneel gestrest.  Met een digitaal barbestelsysteem en zelfbedieningskiosken kunnen klanten genieten van hun tijd met vrienden in plaats van in een wachtrij te staan. 

Verhoog de omzet uit bestellingen

Klanten die gebruik maken van een zelfbedieningskiosk geven gemiddeld 30% meer uit per bestelling. Ze besteden meer tijd aan het verkennen van het menu, voelen zich minder gehaast en kunnen zich laten verleiden tot het maken van upsell items en add-ons met hoge marges.

Verhoog productiviteit van het personeel

Het hebben van een zelfbedieningskiosk geeft het barpersoneel meer tijd om zich te concentreren op het schenken van drankjes en het geven van de beste service aan klanten in plaats van het aannemen van bestellingen en het verwerken van betalingen. 

Zelfbedienings
‑kiosk voor bars en nachtclubs

Het bestellen van een drankje of een hapje in een zelfbedieningskiosk is sneller,vmakkelijker en handiger. De return-on-investment (ROI) voor bareigenaren die klanten in staat stellen om op zelfbedieningskiosken te bestellen is hoog – vermindering van de personeelskosten, minder onnauwkeurige bestellingen, meer mogelijkheden tot bijverkoop.  

De consumenten van vandaag begrijpen de voordelen van de technologie en verwelkomen het als ze weten dat ze een betere, efficiëntere service krijgen. Ze voelen zich niet alleen op hun gemak bij het gebruik van de nieuwste technologie in een restaurant, bar of nachtclub, ze verwachten het ook. 

Het is alsof je een extra paar handen achter de bar hebt om drank- en menubestellingen aan te nemen, waardoor het barpersoneel meer tijd kan besteden aan het creëren van een prettige klantervaring. Bij het plannen van een avondje uit is uw bar of nachtclub de plek waar ze naartoe willen.

Wanneer de service traag is, zullen veel klanten gewoon weggaan en ergens anders een snellere service vinden. Onderzoek toont aan dat een rij van slechts vijf mensen genoeg is om meer dan de helft van de klanten de deur uit te sturen en over te dragen aan een concurrent. Tegen de tijd dat de rij 10 mensen bereikt, zal 91% van de klanten vertrekken.