Wordt door de beste restaurants en afhaalrestaurants door heel België gebruikt

Verhoog uw verkoop

Uw op maat gemaakte bestellen app en website zijn gemakkelijk in gebruik. Krachtige marketingtools helpen u om loyaliteit te verbeteren en uw klanten terug naar uw restaurants en afhaalrestaurants te krijgen.

Zet uw merk op de eerste plaats

Wij zetten uw merk op de eerste plaats. Met Flipdish kunt u uw eigen online bestellen onderneming beginnen, zonder het gebruik van portals van derden die u uw winst afsnoepen.

Krijg onderweg wat hulp

Wij zijn hier om u bij elke stap te helpen. Flipdish biedt klantenondersteuning via telefoon, email en live-chat, aan. Volledige documentatie & handleidingen zijn beschikbaar.

Uw merk, uw succes

We zijn niet net als portals van derden. Ons platform geeft u een online bestellen systeem dat voor uw onderneming is gemaakt en u altijd op de eerste plek zet.

U krijgt een website en app om bestellingen op te nemen, een dashboard om de groei van uw verkopen te volgen en marketingtools om de loyaliteit van uw klanten te verhogen – allemaal speciaal voor u samengesteld.

Met het gebruik van ons online bestellen platform neemt u uw eigen weg naar succes in beheer. En dat niet alleen, u vermindert ook de kosten van uw online bestellingen. Wordt de baas over uw merk en zorg voor online en offline succes.

Vraag demo aan Neem contact op

Beheer uw klantenrelaties

Klantenrelaties zijn essentieel. Verlies het beheer van deze relaties niet aan de portals van derden. Of u nu een grote onderneming of een lokaal afhaalrestaurant bent – Flipdish is voor u gemaakt.

Neem het heft in handen met het Flipdish online bestellen platform en bestuur uw online bestellen onderneming met uw eigen op maat gemaakte website en app.

Het Flipdish online eten bestellen platform stelt u in staat om online succesvol te zijn. U hoeft niet meer van een vermelding tussen al uw concurrenten op een eten bestellen portal afhankelijk te zijn. Nu ontvangt u de bestellingen direct en verlaagt u de kosten, terwijl u de klantenervaring verbetert.

Alle functies die u nodig heeft

Online bestellen

U krijgt een schitterende bestellen app en website voor uw restaurant of afhaalrestaurant. Ze zijn geoptimaliseerd om uw bezoekers in loyale klanten te veranderen. Lees verder.

Krachtig dashboard

Beheer uw verkopen, houdt uw prestaties bij, begrijp uw klanten en neem de controle van uw online bestelsucces met een krachtig dashboard over. Lees verder

Android & iOS app

Krijg een binnenlandse Android & iOS app voor uw onderneming. Maak indruk op uw klanten en maximaliseer uw online bestellen groei met deze schitterende bestellen apps. Lees verder.

Multi-pagina website

Met Flipdish krijgt u uw eigen mobile responsive multi-pagina website . Nu kunnen uw klanten vanaf elk apparaat bestellen en zal uw website er altijd schitterend uitzien. Lees verder.

Loyaliteitssysteem

U krijgt een geautomatiseerd loyaliteitssysteem waarmee u uw verkoop zal laten stijgen. U kunt uw klanten automatisch belonen als zij vaker bestellen en meer items bestellen. Lees verder.

Retentiesysteem

Gebruik het ingebouwde systeem om meer van uw bestaande klanten te behouden. U kunt uw klanten motiveren om terug te komen en weer te bestellen als ze al een tijdje niets hebben besteld. Lees verder.

Marketing tools

Gebruik uw reeks aan krachtige marketingtools om uw onlineverkoop te laten groeien. Stuur push-berichten naar uw klanten, creëer vouchers en promoot uw laatste aanbiedingen & speciale items. Lees verder.

ePOS integratie

Al uw bestellingen op één plek. Integreer uw bestellingen van het Flipdish online bestellen platform direct met uw POS kassasysteem. Dit zorgt voor een gemakkelijk beheer. Lees verder.

Contact met bezorgers

Integreer met de bezorgingssoftware van derden. Bericht uw bezorgers direct als u een bestelling ontvangt door middel van uw online bestellen platform. Lees verder.

Zorg dat u vanaf nu van al deze online bestellen mogelijkheden gebruik kunt maken.

Flipdish stuurt wereldwijd succesvolle restaurants & afhaalrestaurants aan.

1,000

Merken

2,000,000

Gebruikers

20,000,000

Bestellingen

12

Landen
Bekijk aanbevelingen