Bouw uw merk

Vergroot uw digitale aanwezigheid met een eigen bestelwebsite en app voor uw restaurant.

 

Verhoog uw verkoop

Verwijder de tussenpersoon, verlaag uw kosten voor externe partijen en zie uw winst stijgen.

 

Loyaliteit van klanten stimuleren

Laat uw klanten terugkomen voor méér met rapporten, marketingtools en een geautomatiseerd loyaliteitssysteem.

Onze Klanten

Bekijk aanbevelingen

Uw merk, uw succes

Krijg meer bestellingen binnen met een online bestelsysteem op uw eigen website of app en bevrijd u van aggregators die uw winst opeten.

U krijgt een website en app om bestellingen aan te nemen, een dashboard om uw omzetgroei te volgen en marketingtools om uw klantenbinding te verhogen.

Neem het heft in eigen handen

U maakt heerlijk eten. Uw klanten houden ervan om het op te eten. Geef de controle over uw klanten niet over aan hebberige aggregators.

Met een dashboard voor verkoopinzichten, loyaliteitsfuncties voor retentie en marketingtools om klanten te werven en te behouden, heeft u de kracht om uw bedrijf vooruit te helpen.

Het is uw bedrijf, doe het op uw manier

Introductie van het Flipdish Online Bestelsysteem voor online bestellingen
Online bestellen

U krijgt een schitterende bestel app en website voor uw restaurant. Ze zijn geoptimaliseerd om uw bezoekers in loyale klanten te veranderen. Lees verder

Krachtig dashboard

Beheer uw verkopen, houdt uw prestaties bij, begrijp uw klanten en neem de controle van uw online bestel succes met een krachtig dashboard over. Lees verder

Android & iOS app

Ontvang een eigen Android & iOS app voor uw onderneming. Maak indruk op uw klanten en verhoog uw online groei met deze bestel apps. Lees verder 

Multi-page website

Krijg u uw eigen mobile responsive multi-page website. Nu kunnen uw klanten vanaf elk apparaat bestellen en zal uw website er altijd goed uitzien. Lees verder

Loyaliteitssysteem

U krijgt een geautomatiseerd loyaliteitssysteem waardoor uw verkoop zal groeien. U kunt uw klanten automatisch belonen als ze vaker bestellen en meer items bestellen. Lees verder

Retentiesysteem

Gebruik het ingebouwde retentiesysteem om uw bestaande klanten te behouden. U kunt uw klanten aansporen om terug te komen en nog een keer te bestellen als ze een tijdje niets hebben besteld. Lees verder.

Marketing tools

Gebruik uw reeks aan krachtige marketingtools om uw online verkoop te laten groeien. Stuur pushberichten naar uw klanten, maak vouchers aan en promoot uw laatste aanbiedingen & speciale items. Lees verder.

Kassa integratie

Al uw bestellingen op een plek. Integreer uw bestellingen van het Flipdish online bestelplatform direct met uw POS-kassasysteem. Dit zorgt voor een gemakkelijk beheer. Lees verder.

Dispatch integratie

Integreer met de bezorging software van derden. Licht uw bezorgers direct in als u een bestelling ontvangt via uw online bestelplatform. Lees verder.